Karko tuotteet – Maatalouden ja urakoinnin kuljetuskaluston edelläkävijä

Karkojen valmistuksessa on huomioitu asiakkaidemme kasvava tehon tarve ja lisääntyneet käyttömäärät, jonka takia valmistuksessa käytetään vain parhaita ja kestävimpiä materiaaleja sekä ammattitaitoista osaamista. Kasvanut kuljetuskapasiteetti tuo tehokkuutta, pienentää hiilijalanjälkeä ja lisää energiatehokkuutta.

Kaikki Karko-maatalouskoneet valmistetaan ylpeästi kotimaassamme Kalajoella ja tuotteillemme on myönnetty suomalaisille tuttu avainlippu.
Pitämällä myyntiorganisaatiomme itsellä, takaamme asiakkaille kilpailukykyisen hinnan ja parhaan mahdollisen jälkimarkkinoinnin!

Tututustu alta tarkemmin eri tuotteisiimme!

Karko modulivaunut

Kaikki maatalouden kuljetukset yhdellä jämerällä Karko-alustalla! Modulivaunu on kustannustehokas ratkaisu kun tarve on useammalle vaunulle nyt tai tulevaisuudessa.

Tutustu

Karko lietevaunut

Karko lietevaunun runkorakenne tekee kokonaisuudesta matalan ja vakaan vedettävän kaltevillakin mailla sekä kantavan heikommallakin maapohjalla.

Tutustu

Karko puskuvaunut

Karko Puskuvaunuilla tehokkuutta kasvaviin kuljetustarpeisiin. Suuria innovaatioita täysin uudella puskutekniikalla, jolla saadaan myös rakenne yksinkertaiseksi ja lähes huoltovapaaksi.

Tutustu

Bomech huippulaatua kokemuksella!

Olemme tehtaan valtuuttama Bomech-multaimien maahantuoja ja myyjä jo 20 vuoden ajalta. Bomech on Hollantilainen multaustekniikkaan erikoistunut multainvalmistaja. Bomech-multaimet soveltuvat kaiken merkkisiin ja -ikäisiin lietevaunuihin. Kauttamme myös asennuspalvelu kaikille Bomech koneille. Varaosat multaimiin saatavilla 24/7 ympäri vuoden.

Myymme myös Bomechin kehittämiä Alrena-jakajia, joilla on ennennäkemätön tarkkuus ja pitkä käyttöikä.

Tutustu alta tarkemmin eri Bomech-multainmalleihin ja Alrena-jakajiin!

Bomech Vetovannas-/Veitsimultain KK-Module_LV17-38

Bomech vetovannasmultaimet

Euroopan myydyimmät Bomech multaimet, vetovannas- ja veitsimultaimet, joilla on alhaiset ylläpitokustannukset ja joita voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa!

Tutustu

Alrena jakajat

Alrenan tarkkuusjakaja jakaa lietteen erittäin tarkasti ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisessä lietteenlevityslaitteessa.

Tutustu

Vaihtokoneet

Myynnissä olevat esittelymallit sekä käytetyt koneet. Tutustu alta tämän hetken valikoimaamme.