Alrena on lähtöisin Bomech multaintehtaan kehitysosastolta. Jakajan kehittäjillä on 30 vuoden kokemus liete ja multaus tekniikasta. Kokemuksen pohjalta valmistajilla on vankka perusta korkealaatuiselle tuotteelle.

Alrenan tarkkuusjakaja jakaa lietteen erittäin tarkasti ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisessä lietteenlevityslaitteessa. Ainutlaatuinen säädetty ja taattu ilmavirta varmistaa tasaisesti jatkuvan lietteen virtauksen, mikä tekee lietteen levittämisestä koko työleveydelle erittäin tarkkaa.

Ilma imetään automaattisesti Alrena -tarkkuusjakajaan neljän ilmaletkun kautta ja johdetaan onton käyttöakselin läpi onttoon roottoriin. Tässä roottorissa ilma jaetaan kammioihin, joihin veitset on asennettu. Tämän seurauksena jokaisen letkun virtaavan lietteen jälkeen ilmaa lähetetään välittömästi mukana, joten tyhjiötä ei koskaan tule. Tämä tekniikka varmistaa, että jakauma on ± 98% tarkka. Ennennäkemättömän tarkka tulos lietteen jakaja-markkinoilla.

Leikkuujärjestelmä minimoi kulumisen

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä pyörivillä veitsillä minimoi Alrena -tarkkuusjakajan kulumisen. Koska veitset on asennettu vinosti sisäpuolen vastaterän reikien yläpuolelle, pyöreät veitset pyörivät automaattisesti lietteen kuitujen kestävyyden vuoksi. Tämän seurauksena jokainen leikkaus suoritetaan ”uudella” veitsellä, joten kuluminen on erittäin vähäistä. Pyörivän liikkeen ansiosta terät teroittuvat itsestään ja niillä on pitkä käyttöikä. Alrenan tarkkuusjakajat voidaan varustaa erilaisilla roottorilla, joissa on 4 tai 6 terää kummallakin puolella.

Alrena tarkkuusjakajan huoltaminen on helppoa

Alrena -tarkkuusjakajan rakenne on hyvin yksinkertainen, joten osien vaihto voidaan tehdä nopeasti ja helposti. Kun lietteenlevittimen on levitettävä lietettä hyvin eri määriä, roottori ja vastaterät, jotka on asennettu jakajaan, voidaan vaihtaa hyvin lyhyessä ajassa. Vain muutama kiinnike on irrotettava, minkä jälkeen kaikki sisä-osat voidaan vaihtaa, erikoisapuvälineitä ei tarvita. Kun kansi asennetaan, kiristys kohdistuu kierrejousiin, jotka puristavat terät paikoilleen tasaisesti.

Alrena -tarkkuusjakajaa on saatavana kahta tyyppiä, tavallista Alrena -pystyjakajaa ja vaakajakajaa.


Alrena vaakajakajat 20-52

Alrena vaakajakajat 20-52

Alrena vaakajakajat 20-52

Tutustu
Alrena pystyjakajat 30-48

Alrena pystyjakajat 30-48

Alrena pystyjakajat 30-48

Tutustu