Maatalo kasvoi KARKO-kuljetuskaluston valmistajaksi ja Bomech-maahantuojaksi

Yrityksemme on saanut alkunsa omasta tarpeesta, kun Pekka Hannula maitotilan isäntä huomasi tarvitsevansa kippiperävaunun, joka on oikeasti tehokas ja kestävä. Markkinoilta ei suoraan sopivaa kärryä löytynyt ja hieman asiaa mietittyään Pekka aloitti oman perävaunun valmistamisen.

Pitkällisen ’’harjoittelun’’ ja useiden muutoksien jälkeen perävaunusta tulikin oikein toimiva ja matkan varrella se muuntui moduliperävaunuksi. Lähialueen muillakin isännillä alkoi herätä kiinnostus perävaunua kohtaan ja mieleen juolahti voisiko näitä valmistaa muillekin. Harkinnan jälkeen vuonna 1999 alettiin suunnittelemaan perävaunusta tuotantoon sopivaa ja sillä tiellä ollaan edelleen – tosin tuoteperhe on matkalla kasvanut oleellisesti.

Hannulan perheellä on edelleen maatila, jossa voimme testata ja koekäyttää tuotteemme ennen niiden saattamista markkinoille. Suurena osana yrityksen toimintaa on myös Bomech-multaimien maahantuonti, asennus ja myynti, jota on harjoitettu jo 20 vuotta. Yritys on kasvanut harkituin askelin kohti johtavaa kotimaista maatalouskonevalmistajaa. Yrityksen jatkosta on siirtynyt vastaamaan vuonna 2018 Pekan poika Viljami.